Nguri Uri Kabudayan Jawi

  • Cerito Cekak Boso Jowo : Sambel

    27 Agustus 2017 11:29:37 WIB
    Cerito Cekak Boso Jowo : Sambel
    Risti mesem sumringah. Mripate nyawang sing lanang kanthi kebak tresna. “Ketoke iki luwih kandel tinimbang biyasane, Mas,” aloke karo nampani amplop werna soklat saka tangane sing lanang. "Iya. Ana tambahan saka lemburanku sajroning limang dina. Digamblokake Ing kono pisan". Risti mbukak ..selengkapnya

Pencarian

Komentar Terkini

Media Sosial

FacebookTwitterGoogle PlussYoutubeInstagram

Statistik Kunjungan

Hari ini
Kemarin
Pengunjung

Kabar Desa Gedangrejo

Fitur Desa Gedangrejo

Laporan Dana Desa Gedangrejo WhatsApp Desa Gedangrejo LINE Gedangrejo Cek Status Permohonan KTP Perpustakaan Desa Gedangrejo

Lokasi Gedangrejo

tampilkan dalam peta lebih besar